♥ En fråga :)

Hejsan! Idag ska jag nog vara med Michelle och kanske bada i poolen? :) Iallafall så sitter jag nu vid teven och tittar på Totally Spies! Haha riktigt bra är det!

Jag fick en kommentar igår av Linnea...

linnéa
om ♥ Dea is back !:
vart har du köpt din sov mask? så jävla snygg och jag har letat efter sånna i typ 1 år! ;) <3

Svar: När jag var i Smögen, Lysekil så var jag med Ellen och vi köpte var sin! Jag köpte min på en Outlet affär. Det var mycket roligt inne i det huset! Min kostade ungefär 15 kr tror jag! ( klicka på bilden för att se större! )

Men nu måste jag in i duschen så ni får hadet så jättebra! Hejdå!

♥ Vet inte vad jag ska döpa denna rubriken...

Hejsan mitt folk! Jag undrar vad alla gör för det är så soligt och varmt ute ! Nån som är eller ska på semester ? :)

Nu sitter jag och leker i photoshop lite, jag ritar av Beyoncé ;) Jag är inte så bra på att rita näsor haha! Det är det största problemet med bilden just nu. Ni kan få se bilden någong gång när den är klar ! Ha det bra ♥

♥ Om designen igen...

Jag pillrade med bloggen igen och jag flyttade den i sidled till vänster som ni kanske ser. ( om man inte ser någon skillnad så kan man uppdatera sidan genom att klicka på F5. )
Är det något jag missat från min gamla design? Jag tog med statistikräknaren :) Hittade sidan som jag hämtade den från, och det tog allt en stund ska ni veta men den tiden var 50/50 glädje och sorg ;)

Jaja, nog om designen. Jag sitter nu här i ett "blått rum" och myser med mej själv. Ute är det soligt och tänkte faktiskt ta en filt och sätta mej i gräset en stund. Så det är nog så det blir om några minuter - alltså i framtiden - om man tänker efter... haha! Men om ni ser något weird (konstigt) med designen nu så kommentera! Fick kommentar från Ellen men det kanske har fixat sej kanske ? :)

ellen kååå om ♥ Jooouu....:
man ser inte hela texten för den gömmer sig bakom reklamen x)



♥ Jooouu....

Nu har vi partiparti hemma och jag är hes och fryser hhahah!

Jag sover nere i ett rum nu just för tillfället när det är så mycket folk precis utanför mitt rum. Så det är nästan ONÖDIGT kallt just nu... Men jag är stark och jag klarar av allt! :D

Som ni kanske ser så har jag pillrat med min design lite och jag har sett att den inte ser likadan på andra datorer... Så om du ser något konstigt så kommentera gärna :) Hejdå<3

♥ Gla Midsommar på er!



♥ Sena inlägg :O

Förra inlägget skrevs -> 2010-06-24 @ 00:31:46. Och detta inlägget blir ju också lite sent! Jaja... :)
GODNATT!


♥ Dea is back !

Hejsan igen! Har inte varit så aktiv på bloggen haha! Internet har inte fungerat... Eller jo det fungerar men det var någon inställning på min dator som gjorde att jag inte kunde söka efter nätverket eller något :)

Men det är inte därför jag inte har skrivit. Jag har varit i Ramsvik i Lysekil med Ellen, Carina, Mats och Max, han får vi inte glömma :). Vi bodde i en stuga på campingen där och det har varit jättemysigt!

Här kommer en söt bild på Max i bilen!


Hade inte med mej min kamera så det blev mobilbilder istället. Vill ni ha en lång rad med bilder ? :) Jäähjääh! Ni får det ändå! :)






Yess ;) Men nu ska jag grajjjsa! Så ni får hare så bra :) Många som undrar om design i kommentarer men jag lovar att jag ska ta det en annan dag :)

♥ Shopping!

Tjennna! Shoppat är kanske inte det rätta ordet haha, mer "åkt till stan och köpt ett plagg" Höhöö.. Köpte chinos shorts
Lite dålig kvalité på min webbkamera men det fungerar säkert! Nu ska jag packa för jag ska med Ellen till Ramsvik på måndag och det blir väl säkert trevligt! Hejdå nu, för annars glömmer jag vad jag nyss tänkte på...

♥ Music in my head ..!

Nu sitter jag vid pappas dator och lyssnar på musik, högtalarna är jättesmå och "lite gamla" ....? Haha men dom gör bra ljud ifrån sej och det ända jag hör är basen typ hahah! Såo oj, nu kom det en lugn låt :) höhö

Solen skiner rättså mycket ute nu och jag ska nog ta av pooltecket lite senare.. Och mami kommer hem snart med paj som ska in i magen! Riktigt mumsigt!

IIIIH! Jag ska se på den tredje filmen av "The Twiligt Saga" - ELIPSE - Ska se den med Sylvia och det blir nog treeevligt!

Hittar ingen bild som jag kan lägga upp men det hittar jag säkert senare!:)

♥ Woohoee & Tävlingsgrejs!

Först måste jag då säga att jag är med och tävlar på min goa kompis Michelle's blogg! Klicka på länken här för att komma till hennes blogg... -> www.meoks.blogg.se

Ooooch fram till nästa sak... Vinnaren av MIN tävling! Det blir sköjj för dom som deltog! För det var bara en! Och det tycker jag allt att det var trevligt ändå! Enkelt att välja för mej! Jeppjepp, men snart kommer ni att kunna se vinnarbilden i menyn och en länk till bloggen! Medan ni väntar så kan ni klicka in på bloggen här! http://fridabck.blogg.se/

Sååå, det va väl det då... Nu ska jag stänga av datorn och mysa med mysan!

♥ Mysan's "modell för en dag"

Här kommer bilderna på min katt som jag tog idag!






Gonatt :)

♥ Dea Laajks tha Summer!

Tjoblahöpp i sommarn! Michelle sitter här bredvid mej nnu och kollar på när jag snubblar omkring på tangenterna! Hon har sovit över hos mej nu och vi kollade på 4 filmer igår natt! Att vi orkade, i slutet så somnade vi nästan båda två haha! Men nu så äe vi allt pigga skani veta! Här har ni ett paket med fina summerpics!





HHaha det va dom det, egentligen vare en till men Michelle örka inte vänta på laddandet såå, såå blire, kolla ner i föregående inlägg för där har jag en tävling som man kan...... aaah, läs iallafall.

Hoppas alla människor mår bra (: Yeyye hare gött i vädret

♥ Wooooho en TÄVLING!


Jaooo, här sitter jag och väntar på Michelle och chattar på msn. Det spöregnade jättemycket förut och jag låg och tittade på barnprogram på teven. Haha mysiga dagar! Nån kanske undrade hure va för mej på torpskola.........? Näe tänkte väl det! Joe men det var allt kul det. Vi körde nårra lekar och mitt lag vann lite här och där.

TÄVLINGEN ÄR GAMMAL ^^
"Bästföre-datumet" har gått ut.

Jag har inga roliga bilder :O Och därför kom jag på att jag ska göra en tävling!
->Man ska ta en fin bild på något som man gillar, det kan vara vad som helst...
  • naturen
  • en fin bild på sej själv
  • ett grässtrå
Men jaja ni får komma på själva vad ni ska ta bild på...

Den "bilden" som har vunnit kommer att visas i min meny och kommer vara en länk till ägarens blogg.

Detta ska ni göra: ( man måste ha en blogg för att kunna delta )
  1. Ladda upp ett inlägg.
  2. I inlägget ska det finnas en länk till min blogg och bilden som du tävlar med. ( om du inte länkar till mej så betyder det att du inte är med i tävlingen )
  3. Ladda gärna upp bilden i 700 px. ( inget måste )
  4. Man kan delta i 3 dagar sen så kan ingen mer vara med.
NI KAN BÖRJA DELTA.................. NUUU!

Om det är något jag missat så skriv gärna i kommentar!


♥ SOMMARLOV!

Nu är det sommarlov! HÄRLIGT! Senare ikväll ska jag till Torp Skola och sova över med klassen! Sååå kul! Nu ska jag ladda mobilen så att jag kan ha den hela dan :)

Nu ska jag äta pizza med mamsi o papsi! Det är tradition efter skolavslutningen här hos mej vettni! Solens sken har inte synts till idag... Då blir man ju inte så glad. Om det var varmt o soligt just nu så skulle jag hoppa i poolen direkt! Men nu så ska jag gå och packa.

Jag spelade gitarr i kyrkan och det gick väl bra haha, men jeppjepp, ska gå nu hejdååå<3

♥ Imorgon gäller det!

Imorgon är det skolavslutning! Sitter och kollar på filmen från klassresan, det finns så många minnen! Imorgon så är det klockan 10 i kyrkan och det är väl bara att komma och kolla om man är intresserad! Ingen i våran klass ska göra något förutom jag! Eller ah... Vi ska hålla flaggorna! Jag ska spela gitarr med några andra, och det blir säkert mysigt... Guu, va jag längtar! 10 veckor rast låter härligt va ? :D

Nu så måste jag bara säga att jag såg en kråka ute vid poolen (eller skata eller va de nu e, ser inte skillnad på dom). "Fågeln" Gick runt på kanten och så vare lite vatten på pooltäcket. Den ville ner och bada i det och den  bara snubblade hela tiden och det såg roligt ut! KUL !

Idag fick vi också hem våra bildmappar från skolan och här kommer 2 bilder :)

Detta är en kolritning som jag målat. Det är jag och Dajana som går i min klass! Visst blev den snajsig med skuggningarna ? :D

Andra bilden ska föreställa en del av en "shopping gata". Man skulle låtta om grejjer och jag fick GLASSBAR! Jag tyckte att den blev rätt bra faktiskt. Nu är bilderna svartvita men jag ska kanske skanna in dom någon dag så att man kan se bättre!

Så... Var det något mer? :)  Jooo... nu ska jag gå och äta chokladbollar som mamma har gjort ! MUMS PÅ DET!<3

♥ Nu drar jag te Ragnerud!

Skriver när jag kommer hem!


♥ It's raining!

Tjena, nu spöregnar det ute och det är ju inte så härligt! Jag vill ju ha sommar och sol nu när poolen är framme. Snart blir den väl överfull av allt regn som faller!

Efter skolan idag så gick jag till kyrkan för jag skulle träna inför skolavslutningen som är på fredag denna veckan! Kom och kolla om ni har lust! Jag ska spela gitarr med några flera så det blir säkert mysigt.

Nu börjar det bli lite tråkigt så ni får kommentera massor och tipsa mycket om roliga saker. Nu vet jag typ vad jag ska göra!....Spela XBOX360 :D Haha det blir ju säkert jättekul! Men ni får hare så bra nu hejdå!

♥ Pictures = Fun!







GODNATT! :D

♥ Kossan säger muuuu!

Muu på er alla! Här kommer en trevlig bild!

Bilden är tagen 3/6-2010! När min syster tog studenten. Här kommer en bild på mej från studenten!

Så vackert! Eller inte! Hahah, jaja. I skolan händer det väl inte så värst mycket. På onsdag ska skolan till Ragnerud och bada och orientera. Det blir ju säkert kul! Men det som inte är så kul då är att det kanske ska regna på skolavslutningen! Då blir jag inte på så glatt humör! Skriver säkert senare så ni får hare bra! :)

Godmårning!


Undrar en sak...

Undrar om det är någon som vet hur man gör inläggen "bredare". Här kommer en bild så ni kanske förstår lite bättre...

Klicka på den så ser ni bättre! Ni kanske vet direkt hur man gör ? Eller kanske vet någon sida som det står något om det? Skulle bli glad ifall någon kan hjälpa mej med detta ! :)
Precis när jag la ut detta inlägget så hittade jag en sida som det står hur man gör på! För dom som inte vet så kan jag ju lägga upp ett inlägg någon gång kanske som det står hur man gör i! Hadebra!

Snart klar...

Designen är snart klar ! Det är bara några småsaker som måste fixar lite här och var. Jag ska ta menyn och reklamen och annat från den gamla designen och göra bloggen hel igen!

Just nu är jag med Michelle och hon sitter och klappar sin choklad! Så trevligt för henne! Har precis grejat med hennes blogg också och den blev allt najs! Klicka här för att komma dit! Simma farligt och ha det bra!
Här kommer en trevlig bild på Michelle...


Vill bara säga nårra saker...

1. Detta blir inte ett långt inlägg med fina bilder, roliga grejs och annat!  HÖHÖ

2. Jag ska rensa hela min blogg... Alltså inte ta bort inlägg och så, men jag ska göra om designen HELT! Jag ska rensa stilmallarna och kodmallarna så det kanske inte kommer att se så snyggt ut ett tag. Men jag säger det nu så nån inte börjar undra...

3. Idag är det Sveriges Nationaldag!

4. Kommentera massor så kommer det ut i ett inlägg denna månaden!

PussoKram!/dea

Poolen har anlänt!

Nu är poolen snart klar, har hållit på att fylla i vattnet sen typ... a jag vet inte exakt när vi började men det va allt en stund sedan. Här kommer en bild från när vi började fylla den!

Och här kommer en bild på hur det såg ut för ungefär någon minut sedan!

Det forsar på vatten ska ni veta! Förut var det jättevarmt och soligt men det började blåsa och solen försvann lite så jag gick in och la mej. Jag somnade typ en stund och det var väldigt härligt.

Nu börjar det lukta grillat här ute också! Älskar den lukten för mej betyder det RIKTIG SOMMAR!:D
Men nu ska jag fixa så att det kommer en text i slutet på varje inlägg! Kolla in senare så kanske ni ser!

Ljust dygnet runt!

Idag så var jag allt trött ska ni veta! Det var nästan så att jag gick hem från skolan men jag klarade mej allt! Den första juni så åkte nästan hela klassen till Trollhättan och bowlade och gick på Innovatum! Det var kul det! Här kommer LITE bilder!




2 bilder räcker säkert haha! Men nu måste jag dra o kolla på tv, det va något kul där höhö. Yepyep, nifårharesåbra!

Stjudänt!

Idag tog min syrra STUDENTEN! Grattis till henne!
Här kommer några bilder som jag tog tidigare idag...



Härliga sommarbilder! Och nu har det ju redan gått 3 dagar på sommaren! Om ni tittar längst uppe i menyn på sidan av bloggen så kan ni se en nedräkning! Och det är 7 dagar kvar bara! Sen så blir det att börja 7an då och det blir väl säkert kul! Jag har fått reda på klasserna och vi har varit och hälsat på och så... Det blir nog trevligt!

Bara för att jag ska vara snäll idag så får ni se en bild på mej! Och så får ni ha det bra! HEJDÅ!

Photoshop <3 Dea

Nu har jag inte skrivit på länge ska jag säga er! Och det är ju inte så bra haha! Men nu så bäddar jag min säng iallafall! Och soligt är det! Imorgon tar syrran studenten och hoppas hon får det trevligt. Och så snart som möjligt ska poolen fram också.

När dadi (pappa) kommer hem ska han hjälpa mej att sätta upp en hylla som jag gjort i träslöjden! Den e naajs! Tar kort på den när den e uppe!

Jag har lärt mej mer med photoshop nu så jag har börjat göra om bilder på kompisar och så... Här kommer några!

Emilia och Daniel, dom är så söta tillsammans!

Och här är då lilla Michelle, hon har vart på The Studio. Fingrarna blev lite krångliga men det blev som det blev haha! Och så har jag målat en till...

Och om ni inte ser vem det är så kan jag då säga att det är Britney Spears i de unga åren! Meeeen jag är ju inte direkt nån expert på att måla så... jaja!

JAJUSTE! Jag måste påpeka att det nu går att reservera bioplatser till filmen ECLIPSE!

www.sf.se <- där kan du gå in och reservera! Hadebra!