Valborg imorgon!

Tjaa!
Imorgon är det valborg och jag ska sova över hos Melissa ikväll och imorgon går vi på det tillsammans och så träffar vi mer kompisar där! Så jag kommer väl inte hem imorgon förrän typ 24.00 kanske haha ? Raketerna börjar typ 23.00 och jag MÅSTE ta kort på dom!
Nu ska jag titta på Äntligen Fredag med Sean Banan! Ses i ..... övermorgon blir det. Kommer bilder på raketer, det lovar jag!

Blondinbella's bok - Egoboost!

Var på bibblan med Melissa och lånade denna boken, det sägs att den är bra och stärker självförtroendet! Jag har precis börjat läsa den och hittills är den faktiskt bra. Det står saker som hänt henne och vad hon tänkte på för saker om sitt uttseende och hur hon fick en stark självskänsla och slutade gömma sin mage på stranden. Det står också tips på vad man kan göra för att själv få en bättre självkänsla
Får hoppas att den är bra och så får jag skriva lite mer när jag har läst ut den! :)
Ha det bra.

GLAD PÅSK!

..Google bild..

Snart blir det Uddevalla!

Heheh fin bild :)

Jag ska åka till Uddevalla snart, till min syster och så ska jag sova över där en natt, jag kommer tillbaka imorgon nån gång! :D
Ha't Bra!

Ute och solar. ^^

Herregud va skönt väder det är ute nu! Jag sitter på altanen och det är stekhett ska ni veta. Satt ute i solen förut och åt glass, det var riktigt gott det. Nu ska jag nog äta nåt snart, det börjar kurra lite i magen hehe!
Ha det gott i det soliga vädret!

OMAJGASH!

Inte så bra kvalité men det får gå!
Jag kollade ut genom fönstret och såg detta hehe, det var ändå lite coolt när månen lyste upp så mycket så man såg molnen. Önskade jag hade ett bättre objektiv då så att jag kunde zooma längre in på månen!
Nu får ni sova så gott! Godnatt!

Detta har jag gjort idag! :


Ojdå... ^^

O.M.G
Detta blir ett litet skrivarinlägg bara för att jag inte äns har rört blogg.se på typ... JÄTTELÄNGE..!! Vet inte riktigt varför, det bara har blitt så!

Har inte äns orkat lägga in bilder på datan från kameran eller nåt^^
Nu har jag iallafall latjat lite med färgerna på bloggen så det blir lite färggladare och så, kanske ändras lite i headern snart också!

Hoppas ni har en go fredag!
Jag kommer tillbaka imorgon lovar jag hehe :)

Våren är kommen! heh...


MIN FÖDELSEDAG IDAG!

Har haft fullt upp med allt nu ett tag! Kommer massa bilder snart!!! ;D