Webcam :)


Jag just nu - med färg i håret :)

Tittar man noga så ser det ut som om jag har mustasch... heh...

Tyler Hilton - Glad (Acoustic Version)

älskar låten♥

Ute med Melissa! :)


Scenen och färjan!


Imorgon - Lysekil!

Japp, dit ska jag på turné! Sång turné faktiskt. Jag ska dit med Emma och Melissa för vi ska sjunga en låt som heter Dancing Queen ( heh ). Jo men så går det!
Jag ska försöka släpa med mej kameran och ta massa bilder där så ni får se, men just nu har jag tyvär ingen bild att lägga ut :(
Ett bildlöst inlägg :D

Bara så ni vet så spökar det i mitt hus... Jag kommer inte kunna somna ikväll.... :D

Gullivers Resor

Nu sitter jag och tittar på Gullivers Resor. Den är allt bra! :)

Mitt Rum.. (före efter)

FÖRE:
EFTER:

Solnedgångs ljus ♥

Godnatt♥

Bokeh effekt.


Deaärensuris-dag idag :)


Ändrad bild i headern - lite vår!


Foto i trädgården.


Som det kan gå!♥


I've got Snow in my hair... (gammal bild) ^^


Mums.. Jag vill ha♥


Ikväll blir det ....

HHEHEHHE

»Jo, det är precis så jag känner...


Flowers♥


Don't Know What to Do !?!?!?!??!

Jag vet inte riktigt men det känns så stressigt med bloggen, att komma på vad man ska skriva om. När jag inte har något kul att skriva om så blir det bara ett konstigt inlägg med något som bara är onödigt, och då blir det bara tråkigt... Så jag tänkte att jag lägger in MYCKET MERA bilder och inte så mycket text - bara när det är något intressant jag vill säga - och så kanske det blir lite roligare, jag har massa bilder att lägga in på datan + ett till minneskort som bara ligger fullt med massa roliga bilder, jag LOVAR att dom kommer att komma ut snart!

Snart kommer jag byta lite bilder i headern, får hoppas att det passar in med den nya bakgrunden!

En liten vår film :)


Vår!

Nu blir jag allt glad! Nu när det är vår så känns det verkligen på skillnaden! Snön börjar smälta nu och man börjar se mer grönt och färgglatt. Nu finns det mycket mer att ta kort på, typ den första snödroppen. Den har inte kommit än men jag ska allt ta kort på den :)

Emma Wassenius.


Fire.


BEHÖVER INSPIRATION!

HHEHEHE, men så är det bara, funderar på massa kul jag kan - typ ta kort på - vad jag göra här på bloggen!  Men det ploppar bara inte ur skallen hehe. EN RÄTT TRÅKIG FOTO-MÅNAD här hörrni!

Tapeterna kommer iallafall idag, mamma är nog och hämtar dom! Dom är jättesnygga :) så jag kan ju ta kort där..? Men härans gudar vad jag längtar till sommaren! Gör inte ni det?! Trött på det slaskiga vädret. Jag har ju dessutom ett STORT hål i mina converse där det läcker in vatten..........m.y.s.i.g.t.......det säger jag bara! Men nu får jag ta och lyssna på lite glad musik så jag får lite bättre humör. SHA!