Skorpan!

Jaooooooo, va i affären och köpte skorpor förut, sist jag åt det var när jag bodde i stigen. Haha alltså var det ett tag sedan! Men riktigt gott var det. Den hade kardemummasmak och det gör mej glaaaad!

http://www.finax.com/se/images/LowResImages/front_kardemumma_skorpor.jpg
Yuuummie säger jag bara fördetmesta! Hårt men götttt skani veta! Nu får ni ha det bra! Haayydo!!

TäLt!

Oj oj! Var ett litet tag sedan jag skrev nått på denna bloggen! Haha jaja, men då kan jag då ta och börja med att berätta lite roliga saker!

Jag har varit med Michelle och Minna och hoppat studsmatta! Vi tog massa roliga bilder. Här kommer några!




Det var dom det! Och så har jag varit i skövde och hälsat på min broder! Det var allt skoj det med! Jag praoade ju också hos mamma! Vi åkte till uddevalla och praoade hos en kund. Då fick jag ett eget kontor som jag kunde sitta med min data vid! Haha jag satt och spelade spel en stund!

Och så idag var jag på konfirmation. Men jag var inte inne i kyrkan. Jag kom sen när alla kom ut. Och det var ju då kära Emma som konfirmerade sej! Kul för henne haha! Så jaaaaooo! Nu ska jag ut till mitt tält som jag har byggt upp SJÄLV med lite hjälp av morfar och mamma! Och jag vill pååååPEKA! att det e varmt och soligt ute! heydå för idag! <3

Praaaaaaaaaaaoooooooo!

Har praoat idag då, igår också. Hahah det är mycket som händer men jag skriver mer nån annan dag, hinner inte med dettta just nu! Hahaha<3

Trädgårds arbete!

Va ute och hjälpte mamma och pappa med trädgården för några stundar sedan. Det blev allt lite finare i den stora rabatten haha! Och jag blev mycket glad för att jag kom på att jag var ledig imorgon. Och så ska jag praoa tisdag, onsdag och torsdag. Fredagen blir den ända riktiga skoldagen. Så det ska allt bli trevligt!!

Men nu ska jag allt säga er att jag är väldigt sugen på glass och godis som jag inte äns vill äta nu... Eller jo glass skulle allt vara härligt men godis vet jag inte... Nä glass blir det, ska te frysen sen och se om vi har något som skulle göra mej glad.

Nu kom katten in. Hon pratar och skriker på sitt sätt haha! Hon är säkert sur på mej för att jag sitter vid datan och inte gosar med henne, men det får hon stå ut med för datan är min bästavän liksom. Den har tillgång till nästan allt!!

Men nu måste jag kila till frysen! Ha det bra!

Pringoooals!

Köpte chips igår och det var meningen att det skulle bli Pringles men dom har ju typ fotboll bild på den nu så den har fått ett nytt namn! för tillfället tror jag! Pringoooals! Höhö
http://images.salespromo.co.uk/large/3D_Crouch1_250.jpg
Och så har jag sett reklamen på Bilddagboken... Haha det är Erik Grönwall som gör reklamen. Här kommer bilder haha!


Haha det var allt en fin reklam! Skriver sen, Hejdå sålänge!


STOR-rensning!

Nu håller man på med rummet då! Städar  och städar haha! MEN, just nu sitter jag bara och slöar vid datan! Jag hittade en teckning i en låda som jag tycker är riktigt cool!
Jag gjorde den i skolan för typ 2-3 år sedan.

Klicka på den så ser ni nog bättre vem det är hahah! Jag bara ritade något så började det likna Michael Jackson! Så coolt asssså! Så nu ska jag nog ta en saftig bulle och sedan börja grejja på mitt rum igen. Sååååå, Ja ni får ha det så bra, kanske skriver senare! Haadetbra!/dea<3

Ny bloggdesign!

Tjeeeena!
Har suttit och grejjat i stilmallarna nu. Inte helt klart, det är bara små pyttesaker kvar! Det regnar rättså mycket ute nu, det är ju inte så trevligt! Menmen, man styr inte vädret haha! Ska kanske ta några fina kort sen och lägga ut på bloggen. Och kanske sälja lite kläder? Det blir säkert bra! Men jag skriver snart! Ha det bra sålänge! Hejdå/dea<3

Har lust att filma...

Hejsan på er!
Idag har jag grejjat massor, nästan. Haha det har iallafall varit kul, har vart med Ellen-aka-Flodhäzten! Jag våfflade hennes hår och så var vi ute och filmade massa roligt. Så nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på massa härlig musik.

Kommer knappt på något att skriva haha! Får la kolla runt lite på internet och se om jag hittar något roligt.
Aja, skriver strax mera då ! Ha det bra sålänge!/dea

Tjenare igen! Jag hittade inget kul på internet så blir att kolla på bildarkivet på bloggen ! Haha... Här kommer lite bilder då!





Jaao, det var dom det! Så nu ska jag nog ta en filt och lägga mej i soffan och kanske kolla på nått kul och sedan blir det nog att sova antar jag! (haha kolla sista bilden! Det va allt vinter då!) Men jaja då får ni ha de så bra! Hejdå/dea<3



Borta bra men hemma bäst!

Hejsan!
Har inte vart i skolan på hela denna veckan nu, mår inte så jättebra. Men jaja, inget mera med det nu... Min mamma fyllde ju år i förrgår, så alla borde ju säga grattis till henne! Jaaoo... Vad har hänt i mitt liv? Joo det är så att jag har tömt några videoband på min videokamera så om någon vill ha det kul någon dag och filma så äre bara att säga te mej! Fast jag kanske vill bli lite piggare först... hhöhö!

Jag har bestämt mej nu att jag ska spara till en systemkamera, för jag älskar att ta kort och snart kan jag inte vänta längre haha! Här kommer en bild på den...
Canon EOS 500D + 18-55 IS
Den har 15,1 megapixlar och den har ett bra objektiv. Den kan ta bilder med skärpa på vissa saker och den kan ställas in i olika ljus så att det blir jättebra bild! Såå... så blir det. Ska kanske köpa stativ till den också, så blir det ju ännu bättre! Men nu får ni ha det så bra! Hajdå<3

Shopping, konfirmation och massa annat!

Hejsan alla som kan läsa !
Nu äre ju så att jag skulle lägga in dom som kommenterade så här kommer dom...

din kära flodhäst :) om Soligt skare vara!:
jag saknar dig igelkottsskallen.
snart är det väll dags att färga mitt hår bäst igen va ?! för så äre allt du gör blir bra :)
/ eloooon.
minnna om Soligt skare vara!:
andreaaa är bästt och snällast (a)
får jag vara med på bloggen nu ? :D

Det var dom det, men nu så måste jag ju berätta att jag har varit och shoppat. Jag köpte 2 klänningar, en till skolavslutningen och en annan som jag kan ha till lite olika saker... Och så köpte jag ett par fina skor! Väldigt bekväma var dom för att vara sånna...

Dom ska jag nog ha på skolavslutningen. Och här kommer då den ena klänningen jag köpte, den hade jag idag på min kusins konfirmation! Den andra klänningen får ni se om ni kommer på min skolavslutning!

På konfirmationen var det lite skratt i min skalle då och då, ska inte gå in så mycket på det haha!! Börjar känna att jag kanske blir förkyld snart, så har gått och smaskat på halstabletter idag, dom var allt goa men inte så härligt med halsen haha! Tidigare idag så tog jag en bild på mej i den goa solen och här kommer den! Klicka på den så blir den större.

Ajuste jag! Jag köpte najsiga solglasögon också! Men nu ska jag äta nästan MOSAKA! :D Så OTROLIGT mumsigt! Jappjapp, men då får ni ha det så bra så bra! Ciao!

Soligt skare vara!

Tjabba!
Skolan har det vart idag då. Lek lite haha! Tittar nu på Hells kitchen haha! Sånt gör man när man inte har något att göra.
http://cultureby.com/images/2008/04/01/hells_kitchen.jpg
Soooo... Händet i världen ? Skriv några kommentarer så blir det jättekul. Den som skriver den roligaste kommentaren kommer ut på bloggen imorgon! En liten mini tävling. Nu får ni ha det så jättebra! tjaao!

Cykeltur :)

Tjennare!
För en stund sen var jag ute och cyklade med min papaaa! Det var trevletttt, men blev lite kallt om fingrarna... Jag tog lite bilder och filmade en svan som verkade ha det trevligt.

men ingen bild blir det på den. Var i affären också och köpte en choklad som jag inte köpt förut. Den var allt för himla go asså! http://3.bp.blogspot.com/_lIwuzDrSJx0/S6JCe0HPzlI/AAAAAAAAHL0/EY18jDv6DuU/s400/passion.jpg
Så ser den ut. Smaken är jättegod ibörjan och efter en stund känner man chilismak. Rekommenderas!! haha!
Och igår sa jag att jag skulle baka, men jag bakade ett flätat hårband istället haha x)

Så blev det, med massa hårsprej kan man göra vad som helst! Just nu sitter jag och äter flingor. Mycket gott äre! Och så kom jag på att jag kanske behöver sy igen mina tofflor ..? XD

Men nu får ni ha det så jättebra! Hejdåååå<333

Hemma dag!

Tjenare♥
Idag stannade jag hemma från skolan då. Kände att jag inte mådde så jätte bra. Nu sitter jag här i soffan och klappar katten som fäller så otroligt mycket päls! Blir att baka sen så det blir kanske ett sånt litet inlägg!

Igår i skolan hände det inte så jätte mycket, det var typ det gamla vanliga. Fast lite mer skratt var det kanske höhö!!

Skriver mer snart ! Hadetbra<3

Valborgsmässoafton - :)

Tjeennna!
Har vart på Valborgsmässoafton i Stigen för några stundar sedan! ( igår ) Bidde ett sent inlägg nurå!
Det var väl trevligt där o så men blev lite långtråkigt, var där mest med Sylvia och Linda.
Väder var sådär, det regnade smått och blåste lite.
När dom smällde raketer så var det bara rök överallt, kom aska helatiden haha!!
Ni som nu inte var där och kollade på elden och på fyrverkerierna så tycker jag
att ni ska ta eran tid på att kolla på mina fina filmer här!


Och så får jag väl ta och berätta att jag har färgat håret, egentligen tonat men enklare o säga färgat.
Här får ni en liten bild på det nuvarande håret som tillhör Dea!

(klicka för att få större)
Den har jag fuskat lite på med att lägga på mera färger så här
kommer det hur det egentligen ser ut...

En rättså färsk bild! Tog den innan jag åkte till Stigen, men det duggade lite och blåste så lockarna försvann även fast jag sprejat en hel sprejflaska över det! Haha!

Var det något mer jag ville säga ? :O Isåfall skulle det nog vara att Mysan har inte slipat klorna än så hon kan inte skriva inlägg här, så sorgligt så... Jappjapp, men då får ni ha det... BRA! Ses!