Vilken varm sommardag!

HÄRLIGT! Jag och pappa tog cabben till badplatsen och badade lite sen satt i solen och åt kex! Hemma i budget poolen är det för tillfället 23 grader! Jag längtar till jag ätit klart den goa maten som pappa gör nu så jag kan hoppa i poolen igen!

Hörde på radion imorse att det ska vara väldigt mycket UV-nåt så man ska för att skydda sej på bästa sätt ta på sej solkräm och vara ute som högst 15 till 30 minuter! Jag har nog vart ute aningen för mycket då, hehe :) Kommer snart!

2 Böcker

Hittade 2 böcker i min garderob när jag städade där och såg att dom ska lämnas in senast imorgon till bibblan! Måste nog springa dit med dom så jag inte glömmer det hehe :)

Bok 1: Egoboost - Jag hann inte läsa klart denna och så såg jag att den skulle lämnas in så jag lånade om den och har fortfarande inte lyckats läsa mer, så den ska in nu.
Bok 2: Vår lilla hemlighet - Melissa sa till mej att låna den, jag läste första sidan och sedan glömde jag bort att jag hade den hehe. Jag kommer nog inte kunna läsa klart den så den ska in också!
Nu måste jag gå! TJA!

Studentbilder! del 2

Hittade denna bilden, hade helt glömt bort den bilden! Men här kommer den iallafall!

Motorcykel-tur med Dadi!


Idag : 2 år sedan Michael Jackson dog!

Exakt idag är det 2 år sedan "The King of Pop" dog! :( Därför ska jag rita av han i photoshop har jag bestämt. Det tror jag nog att jag hinner med för det skulle ändå vara en slödag idag!

Här kommer en go låt...

Vilken av alla Michael Jackson's låtar tycker du är bäst?

Lischebörg Picktjörs

Några bilder från Liseberg!

Hade så himla kul på Liseberg! Nu kan jag säga att jag har åkt allt! Förutom Atmosfear då :( Den hade tenkniska problem!
Hoppas jag kan åka dit någon mer gång snart!
TJA

Glad Midsommar!

Bilder ute på altanen!
Nu är midsommar här! Sommarlovet har börjat! Det är bara solen som fattas nu då för att det ska kännas som SOMMAR!
Idag ska jag vara hemma har jag bestämmt, mina föräldrar har bjudit hem några kompisar och det ska nog bli trevligt tror jag!
Mer bilder kommer!

Vad ska du göra idag? :)

Städning och LÄNGTAN!

Wihoo! LISEBERG imorgon med kömpisarna! Längtar jättemycket! Ska åka Atmosfear, sägs att den är läskig men vi ska allt see! Imorgon kommer jag hem jättesent så hinner inte lägga in bilder men det kommer att komma några roliga dan efter eller nåt sånt.

Har hört väldigt många som säger att dom aldrig ska åka atmosfear igen för att den var så äcklig, och jag som knappt har åkt nåt som finns på liseberg haha. Vi får se om jag överlever... :P

Nån som har åkt atmosfear och kan berätta känslan?


Schools OUT!

Woooohoooo! SOMMARLOV! Har vart fullt upp alla dagar nu denna veckan men hinner slänga in ett litet inlägg här! Ska hem till Melissa nu snart och så kommer Emma dit sen och så blir det väl Parkfesten då! HERLIGT! :D
NI FÅR HA DET UNDERBART EN STUND UTAN MEJ! :D

Studentbilder!


Stjudent!

TJA!

Vart på student idag i Uddevalla, Rebecca tog studenten! Så har tatt rätt mycket  gosiga bilder hehe, det är bara vädret då som jag inte riktigt gillar... Det regnar lite då o då :(
Men iallafall,! Kommer bilder ikväll!

Sumobrottning!


OupsiDaisy! Men här kommer dom!

Förlåt för att jag inte lagt upp bilderna! Men jag har faktiskt bränt mej rätt mycket från den dagen så jag har bara vilat hela tiden och inte kunnat röra armarna ( AHAHAHHA ) lyckat ändå... :)
Får massa kommentarer - MEN VARFÖR ANONYMA ? Era feeegisar -.- ;)
Här kommer iallafall några härliga bilder!

Genevi LYRAN!

Nu drar jag till Emma och Melissa! Kommer bli lite tyst på bloggen nån dag nu men kommer massa bilder imorrn på kvällen! I PROMISE! Berättar mer då också TJATJA!

Summer is here!


Inköp - Spargris! (^^)

Hejhej, Köpte en spargris för några dagar sedan hehe! Det är en sådan man inte bara öppna o ta pengar utan man måste göra sönder den för att få ut pengarna. Passar PERFEKT på mej som tar pengar hela tiden :D
Tryckte i en tjuga, men nu ångrar jag mej lite för det :'(